Der kommer til at være mange nye ansigter i Chicago i den kommende sæson, nu har klubben tilføjet yderligere to angrebsspillere i form af Robert Tonyan og D’onta Foreman.

Chicago Bears gik ind til free agency med klart flest penge i lønbudgettet, og det har ført til et væld af nye spillere, de seneste skud på stammen er runningback D’Onta Foreman og tight end Robert Tonyan.

Dermed bliver der tilføjet yderligere dybde til et angreb, der i fjor ikke havde meget af den slags.

Foreman var den af de to spillere, det havde mest succes i fjor. Han har fået en kontrakt, der løber i den kommende sæson og kan indbringe ham tre millioner dollars. 

Runningbacken tog over som starter i Carolina efter de sendte Christian McCaffrey til San Francisco, og han gjorde det fremragende. 

Den 26-årige runningback løb de efterfølgende 11 kampe for næsten 900 yards, havde fem kampe over 100 yards og snittede mere end 4,5 yards per løb med fem scorede touchdowns. Chicago sagde farvel til David Montgomery i free agency, men har nu en erstatning klar, der skal deles med Khalil Herbert om arbejdet.

Tilføjelse af Robert Tonyan skal lette ansvaret på Cole Kmet, der i fjor havde sin bedste sæson. Den 28-årige tight end kommer til efter at have spillet hele karrieren for ærkerivalerne, Green Bay Packers. Tonyan havde sit gennembrud i 2020, men fik den efterfølgende sæson ødelagt af skader og lignede ikke sig selv i den forgangne sæson. Den store tight end har dog nogle af de mest sikre hænder og branchen og kommer også til på en kort, et år lang, kontrakt.