Kort efter at Green Bay Packers havde fritstillet den tidligere pro bowl-guard, har Josh Sitton fundet et nyt hjem.

Det nye hjem bliver hos divisionsrivalerne Chicago Bears, der var hurtige til at snuppe den rutinerede guard. Veteranen skriver under på en tre år lang kontrakt med Bears til en værdi af godt 22 millioner dollars. Sitton sender altså et klart signal af utilfredshed ved at skifte til Bears.

Packers cuttede noget overraskede den 30-årige spiller, der havde været en profil på den offensive linje i mange år. Ostehovederne havde efter sigende forsøgt at trade Sitton, men da det ikke lykkedes, blev han fritstillet i stedet.

Spilleren selv udtalte i en SMS-korrespondance med ESPNs Jason Wilde, at han var meget ked af situation. Sitton har spillet hele sin karriere i Green Bay, efter holdet valgte ham i fjerde runde af draften i 2008.

Veteranen har haft småproblemer med sin ryg og ville tjene seks millioner dollars i det sidste år af sin kontrakt. Lønnen og den stigende alder har været nævnt som hovedårsagerne til, at samarbejdet ophørte.I sin nye kontrakt med Chicago kommer årslønnen til at overstige syv millioner dollars. Ligeledes af 10 af de 22 millioner garanterede, og Bears er altså overbeviste om, at Sitton kan fortsætte sit gode spil.

Nyheden kommer ikke lang tid efter, Bears annoncerede, at guard Kyle Long havde forlænget sin kontrakt. I Sitton og Long kommer Chicago til at have en af ligaens bedre guardkæder. Den offensive linje har været problematisk for holdet i flere år, men det ser efterhånden lysere ud i The Windy City.