Semifinals edition.
Så er der ikke lang tid til at fantasy sæsonen 2018 er slut. For de fleste er denne uge semifinale tid og kæmpe tillykke til alle jer som stadig er med. Der er nu kun to hold som skal stilles før sæsonen er ovre, og det er nu vigtigere end nogensinde at vælge de rigtige spillere. I denne uger vil jeg derfor kigge på tre spillere som allesammen havde en fantastisk dag i wild card runden. Jeg taler her om Titans RB Derrick Henry, Patriots QB Tom Brady og Steelers WR JuJu Smith-Schuster.
En skal beholdes på min roster, en skal smides på porten og en skal trades til et andet hold. Lad de umulige valg begynde.

KEEP
I denne uge vælger jeg at beholde Steelers fremtidige WR1 JuJu Smith-Schuster. Der er to grunde til at valget falder på JuJu.
For det første så har JuJu været meget stabil i hans fantasy produktion de sidste 5 uger. Uge 13, som blev spillet imod Chargers, var bestemt ikke en køn kamp for JuJu, hvilket også blev evident med hans 4.9FP. Dette var også en kamp som blev spillet imod en af de allerbedste secondaries og mod et hold som er fantastiske til at tage den dybe bold væk fra deres modstandere. De 4 andre uger er dog en helt anden historie. 3 ud af 4 af ugerne passerede JuJu 100 yards, på de 4 kampe scorede JuJu 4 TDs og i 2 af de 4 uger lå JuJus fantasy produktion på omkring 25.00FP. Dette er fantastisk produktion fra en WR2 som jeg bestemt ser fortsætte. Det bringer mig også til mit for det andet, som er JuJus schedule i semifinalen og finalen. I uge 15 møder Steelers Patriots som ikke har haft en særlig god secondary og som har været sårbar når det kommer til den dybe bold, hvilket er to ting som i den grad taler til fordel for JuJu. I uge 16 møder Steelers Saints som har en af ligens dårligste forsvar mod kastet. Lige nu er de rangeret nr. 28 i ligaen.
Dette betyder du får en spiller i to uger som ikke møder den bedste CB i nogle af de uger, som generelt ikke møder farlige forsvar, som vil få adskillige muligheder for at gribe den dybe bold, som har været på en opadgående kurve ift. FP. Af de årsager skal JuJu Smith-Schuster blive på min roster.

CUT
Jeg ved godt at dette valg jeg træffer her vil få den ene halvdel af jer til at hade mig og den anden halvdel af jer til at elske mig. I denne uge er det nemlig Tom Brady som ryger på porten.
Brady har haft en sæson med massere af op- og nedture. Han har manglet Julian Edelman i de første 4 uger af sæsonen, han har manglet Rob Gronkowski i adskillige uger grundet skader og han har generelt bare været på et offence som ikke helt har kunnet finde ud af det. På den anden side er det Tom Brady vi snakker om, som jo er en af de bedste nogensinde og som på en hvilken som helst dag kan levere en monster kamp.
I disse sidste to uger møder Patriots dog Steelers og Bills som har været nogle af de bedste forsvar imod kastespillet. Steelers er på udebane hvilket altid bliver en svær kamp især grundet muligheden for rigtig dårligt vejr, og sidste gang Brady spillede mod Bills i år, leverede han kun 13.76FP.
Der er simpelthen for stor risiko for fiasko på en position som altid har være let at finde FP på, og af de årsager bliver jeg nødt til at smide Tom Brady på porten.

TRADE
Dette efterlader Derrick Henry til at blive tradet, hvilket også var meningen fra starten af. Det her er en spiller som jeg i alle ligaer, redraft, keeper, dynasty, alt… vil prøve at trade lige nu. Henry er en RB som jeg aldrig nogensinde tror jeg bliver klog på. Han har så meget talent men det er bare så vanvittig sjældent at han bruger det. Kigger man på hans 2018 sæsonen så har han 4 uger hvor man ville være tilfreds med at starte ham. Kun 1 gang har Henry scoret mere end 20FP og det var i den forgangende uge. Det er også grundet uge 14 at jeg mener man skal sælge. 47.8FP er godt nok noget der får ens øjne til at åbne her i slutspillet men jeg kunne også sagtens forstille mig at det her var den bedste fantasy uge han nogensinde kommer til at have. Jeg forventer bestemt ikke at Henry producerer i nærhedenaf de samme tal mod hverken Giants eller Redskins. På de fleste hold vil han være en bænkplads og du ville derfor kunne pakke ham sammen med en anden spiller til at få en solid starter til at vinde dig din liga.
Derfor vælger jeg i denne uge at trade Derrick Henry til højest bydende.

Er du enig eller uenig? Hvordan ville du have placeret de tre spillere? Giv din mening til kende her på siden eller i kommentarfeltet på Facebook.