Step it up edition.
Så er vi her. Fantasy slutspillet er endelig en realitet. Tillykke til alle jer som nåede det og bedre held næste gang til alle jer som missede det. For dem er jer som stadig er med i kampen om trofæet så ved i at alle pladser på jeres hold er vigtige, ingen fejl må begås og at knald eller fald kampe er de sjoveste der er i det her spil.
I denne uge af KCT vil jeg tage et kig på tre spillere som alle tre har skuffet fantasy ejere igennem sæsonen men som muligvis kan spille en vigtig rolle på manges flex position de næste tre uger.
Her snakker jeg om Miami RB Kenyan Drake, Bills RB LeSean McCoy og Bears RB Jordan Howard.
En skal beholdes på mit hold, en skal smides på porten og en skal trades til et andet hold. Lad de umulige valg begynde.

KEEP
I denne uge blev det her den sværeste plads for mig at fylde. Alle tre har upside på den ene eller anden måde, og alle tre har en masse spørgsmålstegn ved dem. Efter at have flyttet alle tre spillere febrilsk rundt på alle tre pladser, besluttede jeg mig endelig for at beholde Kenyan Drake på mit hold. Så hvorfor blev det lige netop ham.? Lad mig starte med hvad jeg er bange for. For det første møder Drake Patriots, Vikings og Jaguars igennem fantasy slutspillet. Det er tre hold som alle ligger i den gode halvdel af forsvar mod løbespillet og to af de hold (Vikings og Jaguars) er top-10 mod kastespillet. For det andet har Drake døjet med småskader de sidste uger og har ikke rigtig været 100% rask den seneste måned. For det tredje har Drake været en 50/50 spiller hele denne sæson. En uge giver han dig 1FP og den næste giver han dig 21FP. Det er med andre ord ikke helt til at vide hvad du får når du sætter Kenyan Drake ind i din lineup. Hvorfor vælger jeg så at starte ham? Drake har hver uge muligheden for at tage bolden til huset. Han er farlig på jorden, hvor han gerne skulle komme over de 10 attempts i denne uge, og han har været god igennem luften for Miami (10 targets, 77 yards og 2TDs på de sidste to kampe). Udover dette har Drake scoret 3 TDs i de sidste to kampe efter Dolphins bye week. Så hvis jeg skal tage et gamble på en spiller som skal fylde mit flex spot, så giv mig ham der på en given dag kan levere over 20FP, giv mig ham som er i zonen når det kommer til TDs og giv mig ham som er involveret i alle facetter af spillet. Af de årsager skal Kenyan Drake forblive på min roster.

CUT
Jeg vælger i denne uge at smide LeSean McCoy på porten. Der er to årsager som ligger til grunde for det valg her. For det første så får McCoy alle muligheder i verden for at være produktiv, 16 carries og 3,6 targets pr. kamp siden uge 8, men han formår ikke at udnytte hans muligheder. På de samme 5 uger har McCoy leveret 234 rushing yards, hvilket er 46,8 yards pr. kamp eller 2,95 yards pr. carry. Dette er på ingen måde gode tal for en RB og intet en fantasy ejer vil have på banen i slutspillet. Den anden årsag til at McCoy ikke kan blive på mit hold er meget simpel, Han har scoret 2TDs gennem hele sæsonen og begge blev scoret i samme kamp. McCoy har med andre ord 10 kampe uden et TD. Det kan man ikke bruge til noget som helst i fantasy og af de årsager bliver McCoy kastet på porten.

TRADE
Det efterlader Jordan Howard til at blive tradet. Grunden til at Howard skal trades i stedet for at smides på porten, er at Howards, Som McCoy får en masse carries, men Howard formår at udnytte hans workload bedre end McCoy. Howard har, i to af de sidste fire kampe, formået at holde et yards pr. carry på 4, hvilket gør at han stadig har flere kampe hvor han kan flirte med 100 yards. Så hvis Howard begynder at få nogle TDs på tavlen så kan han være en ganske god flex spiller at have på sit hold. Udover dette har Howard et godt schedule i fantasy slutspillet. Især Packers (uge 15) og 49’ers (uge 16) er interessante matchups for Bears running backen som sagtens kunne se god produktion i de kampe. Af de årsager vælger jeg at trade Jordan Howard til en som mangler en flex starter til uge 15 og 16.

Er du enig eller uenig? Hvordan ville du have placeret de tre spillere? Giv din mening til kende her på siden eller i kommentarfeltet på Facebook.