Efter tre brændte field goals mod Packers er Daniel Carlson fortid i Minnesota. I stedet har Vikings hentet Dan Bailey ind.

Halvsvenske Daniel Carlson fik en kort karriere hos Minnesota Vikings, da han mandag blev fritstillet. Der var ellers store forventninger til ham, efter han blev valgt som den første kicker i årets draft med pick nr. 30 i femte runde.

Søndag havde han en stor andel i skylden for at kampen mellem Vikings og Packers endte uafgjort, da han brændte tre field goals, heraf to i overtime, hvoraf det ene var på kun 35 yards.

I træningslejren slog han sidste års kicker Kai Forbath af holdet, men havde store problemer med at sætte bolden mellem stængerne, som er ret væsentligt, hvis man skal beholde sit job i NFL.

Vikings opgraderede omgående på holdets mest tvivlsomme position, da de mandag skrev kontrakt med den tidligere Dallas Cowboys kicker Dan Bailey.

Bailey, der er NFLs næstmest præcise kicker i historien, blev selv overraskende fritstillet af Cowboys inden sæsonen, og havde ventet på det rette tilbud. Med Vikings på markedet var han ikke sen til at skrive under.

1 KOMMENTAR

Comments are closed.