2019-draften er overstået, og det er blevet tid til at se nærmere på, hvilke spillere vi fremover skal lære at kende i NFL. Her kigger vi på NFC East og hvor både Giants og Redskins valgte en quarterback i første runde

Med 2019-draften veloverstået er det tid til at opsummere, hvad de forskellige hold har foretaget sig for at tilføje nyt talent til deres trupper. De næste to uger vil vi gennemgå draften for alle 32 hold, og her følger evalueringen af de NFC East.

Se alle gennemgangene:
AFC EastAFC WestAFC South | AFC North
NFC East | NFC West | NFC South | NFC North

(“*” indikerer kompensationsvalg)

DALLAS COWBOYS
Runde Pick Hold Spiller Pos.  Skole

2

58

Dallas Cowboys Trysten Hill

DT

UCF

3

90

Dallas Cowboys Connor McGovern

IOL

Penn State

4

128

Dallas Cowboys Tony Pollard

RB

Memphis

5

158

Dallas Cowboys Michael Jackson

CB

Miami

5

165

Dallas Cowboys Joe Jackson

EDGE

Miami

6*

213

Dallas Cowboys Donovan Wilson

S

Texas A&M

7

241

Dallas Cowboys Jalen Jelks

EDGE

Oregon

Bedste værdi: Conor McGovern, IOL, Penn State

McGovern var spået til at være en af de bedste guards i draften. Ligesom vores egen Hjalte Froholdt kan han spille både Center og højre Guard. At Cowboys får ham med valg nummer 90 er meget fin værdi. De har i forvejen Zack Martin, men han har døjet en del med skader, så dejligt for Cowboys at de får en fin backup her.

Dårligste værdi: Trysten Hill, DT, UCF

Det har var et ret nemt valg til dårligste værdi. Cowboys havde andre steder hvor de har mere brug for at få fyldt ud. Safety kunne være en af dem. Samtidig var Trysten Hill en spiller, som mange havde til at gå langt senere end 2. runde. Han har god power og styrke, men at tage ham i 2. runde for Cowboys er alt for tidlig ift. hvor meget han vil kunne bidrage fra dag 1.


Samlet vurdering:

Overordnet set er det ikke nogen prangende draft fra Cowboys. Jeg havde gerne set dem vælge en safety lidt senere end i sjette runde. Deres tre første valg er ikke dårlige spillere, men det er heller ikke spillere der vil komme ind og gøre en forskel fra dag 1 i næste sæson. Det er mest spillere til fremtiden og dybden. Samtidig forstår jeg overhovedet ikke, at man tager en running back i fjerde runde når man i forvejen har Ezekiel Elliot, og vi ved hvor nemt det er at finde god dybde på den position.

Karakter: 04

@Valgt i suppelringsdraften 2018

NEW YORK GIANTS
Runde Pick Hold Spiller Pos.  Skole

1

6

New York Giants Daniel Jones

QB

Duke

1

17

New York Giants Dexter Lawrence

DT

Clemson

1

30

New York Giants Deandre Baker

CB

Georgia

3@

New York Giants Sam Beal                       CB     Western Michigan

3

95

New York Giants Oshane Ximines

EDGE

Old Dominion

4

108

New York Giants Julian Love

CB

Notre Dame

5

143

New York Giants Ryan Connelly

LB

Wisconsin

5*

171

New York Giants Darius Slayton

WR

Auburn

6

180

New York Giants Corey Ballentine

CB

Washburn

7

232

New York Giants George Asafo-Adjei

OT

Kentucky

7

245

New York Giants Chris Slayton

DT

Syracuse


Bedste værdi: Dexter Lawrence, DT, Clemson

Jeg kunne nævne mange her, men jeg bliver simpelthen nødt til at gå med Dexter Lawrence. Jeg elsker den mand. Han er Ndamokung Suh – bare 15 kilo tungere. Han er et kæmpe bæst der faktisk er ret undervurderet for hans pass-rush evner. Han sluttede som den næstmest producerende spiller ifølge amerikanske Pro Football Focus. Og så passer han perfekt ind i Giants’ 3-4 forsvar. Se blot hvordan han slår to offensive linjemænd her.

Dårligste værdi: Daniel Jones, QB, Duke

Det er ikke så meget det, at man vælger Jones på 6, men mere at man vælger Josh Allen fra. Derfor er han den dårligste værdi for mig. MEN, jeg er faktisk blevet lidt mere vild med Jones valget siden draften. Prøv blandt andet og se den her kamp mod Clemson. Jones viser virkelig mandsmod her, og tager det ene store hit efter det andet. Havde hans receivere bare fattet at gribe en bold, så kunne der have stået 21-6 til Duke ved halvleg. Mod de senere mestre!
De to vigtigste ting for en QB: Toughness og beslutningstagen. Jones har begge dele. At Jones er det dårligste pick for Giants, siger faktisk lidt om, hvor god en draft Giants egentlig havde.

Samlet vurdering
Giants er uden tvivl kommet stærkere ud af draften her. Især deres secondary ser nu virkelig fornuftigt ud – et sted hvor de har manglet dybde i årevis. Janoris Jenkins får en hel flok får som han skal være hyrde for og lære op. Som det ser ud nu har de fire cornerbacks som de kan sætte på banen med ro i sjælen. Daniel Jones synes jeg stadig trækker draften lidt ned, og jeg er bestemt heller ikke fan af, at man tradede op i først runde for at tage Baker, da han snildt kunne have været der i anden runde. Men samlet set en meget fin draft af Giants, hvor de fik hvad de kom efter, og hvor de har fået en del spillere der kan gøre en forskel.

Karakter: 7

(* indikerer kompensationsvalg)

PHILADELPHIA EAGLES
Runde Pick Hold Spiller Pos.  Skole

1

22

Philadelphia Eagles Andre Dillard

OT

Washington State

2

53

Philadelphia Eagles Miles Sanders

RB

Penn State

2

57

Philadelphia Eagles JJ Arcega-Whiteside

WR

Stanford

4*

138

Philadelphia Eagles Shareef Miller

EDGE

Penn State

5

167

Philadelphia Eagles Clayton Thorson

QB

Northwestern


Bedste værdi: Andre Dillard, OT, Washington State

At Dillard faldt til Eagles på valg nummer 22 var et rigtig fint valg. Jason Peters er 37 år gammel og det er perfekt at Dillard kan komme ind og lære sammen med ham og Eagles’ dygtige offensive linje træner Jett Stoutland. Skulle Peters gå ned har Eagles nu en kvalitetsspiller der kan fylde ind på den måske vigtigste plads på linjen.

Værste værdi: Miles Sanders, RB, Penn State

Sanders var af mange anset som ihverfald en top 3 runningback i draften. Jeg synes dog, at de med Jordan Howard i folden har nok running backs. De kunne have gået med cornerback eller en spiller som DK Metcalf havde også været farlig for Eagles.

Samlet vurdering:

For Eagles’ vedkommende gik draften egentlig mest ud på at få sikret fremtiden og tilføjet dybde hvis skader skulle opstå.Men de har faktisk gjort mere end det. Eagles har så latterlig godt et hold i forvejen, så det er begrænset hvor meget de kunne gøre, med de valg de havde. Andre Dillard er en super tilføjelse til den offensive linje. Jeg synes dog valget af Miles Sander i anden runde trækker det her lidt ned. De har i forvejen Jordan Howard, så jeg havde måske adresseret linebacker eller safety her i stedet. Samtidig tog de heller ingen cornerbacks, hvor der ellers var masser af muligheder for dem.

Karakter: 4

 

WASHINGTON REDSKINS
Runde Pick Hold Spiller Pos.  Skole

1

15

Washington Redskins Dwayne Haskins

QB

Ohio State

1

26

Washington Redskins Montez Sweat

DE

Mississippi State

3

76

Washington Redskins Terry McLaurin

WR

Ohio State

4

112

Washington Redskins Bryce Love

RB

Stanford

4

131

Washington Redskins Wes Martin

IOL

Indiana

5

153

Washington Redskins Ross Pierschbacher

IOL

Alabama

5*

173

Washington Redskins Cole Holcomb

LB

North Carolina

6*

206

Washington Redskins Kelvin Harmon

WR

NC State

7

227

Washington Redskins Jimmy Moreland

CB

JMU

7*

253

Washington Redskins Jordan Brailford

EDGE

Oklahoma st.


Bedste værdi: Dwayne Haskins, QB, Ohio State

Ja, jeg kunne lige så godt have skrevet Montez Sweat her, men for Redskins er det lidt et mindre mirakel, at de får Haskins – den potentielt anden bedste QB i draften – helt nede på nummer 15. Især når der var Giants, Broncos, Dolphins og Bengals foran dem. Haskins giver dem en QB for fremtiden der kan suge viden til sig fra både Case Keenum og Alex Smith. Ikke så tosset for en ung QB.

Dårligste værdi: Bryce Love, RB, 

Runningback var på ingen måde et problem for Redskins inden draften. De kunne have fået så mange andre gode spillere her. Ja de kunne endda have fået Hjalte Froholdt. Jeg havde nok ihverfald gerne set de var gået guard her i stedet for først med deres næste valg. Bryce Love har ydermere ikke et specielt godt overblik, og Jay Gruden plejer gerne at ville bruge 1 eller max 2 RB tungt. Jeg forstår ikke det valg her.

Samlet vurdering

Eneste kæpheste jeg har til Redskins er, at de først addresserer guard i fjerde og femte runde. Og så Bryce Love. Men omvendt, Edge og QB var deres to største behov, og her løb de virkelig med hele farmen. At få Haskins på 15 og Sweat på 26 er simpelthen intet mindre end verdensklasse. Deres receivergruppe fik tilføjet Terry McLaurin der er en spiller der virkelig kan skabe seperation, og som spillede med Haskins i Ohio – kongevalg! Alligevel kan jeg ikke give Redskins andet end en topkarakter.

Karakter: 12