Brian Gutekunst, der er general manager for Green Bay Packers, vurderer årets NFL-draft som dyb på wide receiver-positionen.

Når første runde af NFL-draften 2022 løber af stablen natten til fredag, er Green Bay Packers et af de hold, der har fokus rettet mod wide receiver-positionen.

Packers-general manager Brian Gutekunst har også et godt øje til årets wide receiver-klasse:

“De seneste drafts har været rimeligt dybe (på receiver-positionen, red.), og jeg synes også, at denne er det,” siger Brian Gutekunst til Packers’ egen hjemmeside.

Traditionsklubben har i free agency sagt farvel til receiver-stjernen Davante Adams, der blev sendt til Las Vegas Raiders i en monster-byttehandel, og det har efterladt klubben med et stort hul på positionen.

Green Bay har to førsterundevalg efter byttehandlen med Raiders, og derfor virker det særdeles oplagt, at ostehovederne bruger et af valgene på en wide receiver i håbet om at finde et nyt favoritvåben til MVP-quarterback Aaron Rodgers.

Historikken taler dog ikke for det, da Packers siden 2002 ikke har valgt en wide receiver i første runde af NFL-draften, hvor valget faldt på Javon Walker.

Læs også: De 20 bedste wide receivere i draften

Ud over Davante Adams har Marquez Valdes-Scantling også forladt klubben, og dermed består Green Bays receiver-gruppe pt. af Allen Lazard, Randall Cobbm Juwann Winfree, Amari Rodgers og nytilføjelsen, Sammy Watkins.

Mange NFL-eksperter forventer, at der bliver valgt en god håndfuld wide receivere i første runde. Herunder finder vi blandt andre Garrett Wilson, Drake London, Jameson Williams, Treylon Burks, Chris Olave og George Pickens.