NFL draften i Las Vegas i april kommer til at foregå foran Hotel Bellagio… i vandet!

I mange år holdt NFL sig fra syndens hule Las Vegas. Gambling og football skulle være adskilt, og der skulle være vandtætte skodder, når samtalen faldt på betting og NFL.

Nu har piben fået en anden lyd. Oakland Raiders flytter til Las Vegas. Ceasars Palace er blevet officiel casinopartner for NFL. Og draften skal afholdes i Sin City. På en ø i den kunstige sø foran det store Hotel Bellagio.

Lyder det crazy? Det er det også… Og hvad andet kan man forvente, når NFL og Las Vegas slår pjalterne sammen for første gang?

NFL Draften, hvor de 32 NFL-hold, skal vælge unge college-spillere på skift over tre dage, løber af stablen fra d. 23. til 25. april i år. For første gang nogensinde bliver Las Vegas brugt til et NFL-event, og det er bare starten på NFLs eventyr i ørkenen.

Planerne for draften begynder så småt at sive ud, og selvfølgelig skal det være både overdådigt, anderledes, nyskabende og lidt vanvittigt.

Derfor vil spillerne blive fragtet i en lille båd ud til scenen foran Bellagio, når de er blevet valgt.

Draften bliver en stor fejring af NFL og naturligvis et kig ind i fremtiden, hvor Las Vegas Raiders snart ser dagens lys.

Oakland Raiders har spillet sin sidste kamp i Californien og rykker hele holdet op ved rødderne og er påbegyndt flytningen til Las Vegas. Deres nye stadion står snart færdigt og har fået navnet Allegiant Stadium (Allegiant er et lavpris flyselskab, som blandt andet har masser af flyvninger til og fra Las Vegas).

Det nye stadion får plads til 65.000 tilskuere, og på Gul Klud er vi naturligvis i gang med at lave en NFL-tur til efteråret, hvor vi skal se Raiders i Las Vegas.

Skriv en kommentar