Jacksonville Jaguars har sikret sig det allerførste valg i NFL-draften næste år efter sæsonens 14. nederlag i træk. Skal Trevor Lawrence til Jacksonville?

For første gang i klubbens historien har Jacksonville Jaguars det første valg i NFL-draften.

Søndag tabte Jaguars for 14. gang i sæsonen, da Chicago Bears kørte dem over med 41-17. Samtidig vandt New York Jets for anden kamp i træk, og dermed er Jacksonville helt sikre på at skulle vælge først i 2021-draften.

Alle forventningerne går på, at Jaguars vælger Clemson-quarterback Trevor Lawrence. Den unge quarterback har været enestående i college og vurderes som et af de største talenter på positionen i dette årtusinde.

Trevor Lawrence har dog endnu ikke officielt meldt ud, at han forlader college efter indeværende sæson. Det er dog forventningen, at Lawrence siger farvel til sin universitetskarriere og goddag til en professionel tilværelse i NFL.

Skulle Jaguars vælge Lawrence, så ser fremtiden pludselig relativt lys ud for et hold, der i mange år har ledt efter en vaskeægte franchise quarterback. Hverken Blake Bortles eller Gardner Minshew var svaret på problemerne, men det kan Trevor Lawrence meget vel vise sig at være. Han vil i så fald slutte sig til et Jaguars-hold, der har meget mere talent, end holdets record indikerer.

Jacksonville har ud over det allerførste valg i 2021-draften yderligere et valg i første runde og to valg i anden runde. Der er dermed god grund til at se positivt på fremtiden, hvis du er Jaguars-fan.