Gule klude, gule klude og flere gule klude var temaet, da Tennessee Titans på udebane slog Detroit Lions.

Titans og Lions lignede inden kampstart et af rundens mere interessante opgør, da holdene har helt forskellige udgangspunkt offensivt. Hos Lions har man ikke længere Calvin Johnson, og holdets offensive koordinator Jim Bob Cooter har indført et yderst effektivt kastespil, hvor de små korte kast er i fokus. Hos Titans var planen inden sæsonen at gøre “smash mouth football” populært igen, altså mange løb med holdets running backs, DeMarco Murray og kæmpestore Derrick Henry. Det var en plan, der hverken fungerede eller blev fulgt i nederlaget til Vikings i spilleuge 1.

Det gjorde den dog i høj grad på kampens første drive, der bød på syv løb og blot to kast fra Tennessee. Det var et langt drive, der tog mere end syv minutter af klokken, men endte uden point, da Ryan Succop missede et 51-yard field goal.

Meget bedre gik det ikke på næste drive, hvor Lions forsvaret satte de første point på tavlen. Det skete, da Devin Taylor smadrede rookie tackle Jake Conklin og fangede DeMarco Murray i end zonen – safety, og 2-0 til Lions. Sidste uge havde Marcus Mariota to turnovers, der resulterede i touchdowns til Vikings. Offensiven fortsatte altså med at gøre det svært for sig selv.

Hjemmeholdet pressede tempoet på deres næste offensive serie, og det viste sig at være en god idé. Lions bragte sig nemlig yderligere foran efter en flot offensiv serie, da Matthew Stafford ramte gode gamle Anquan Boldin.

Detroit Lions er ikke kendt for deres forsvar, og holdet måtte tidligt i kampen se defensive end Ziggy Ansah og linebacker Antwione Williams udgå med skader. Alligevel havde forsvaret godt styr på Titans. Med undtagelse af et 67 yard løb fra Demarco Murray, var der ikke meget at glæde sig over for udeholdet.

Første halveg var en fejlfyldt affære, hele 18 gule klude blev kastet. Detroit Lions blev hårdest ramt, da de på fire spil i træk blev idømt en straf, hvilket tog touchdowns fra holdet to af gangene. Alligevel kunne hjemmeholdet gå til pausen med en føring på 12-3.

Fejlene fortsatte, men dramaet kom.

Anden halvleg forløb i samme spor med næsten lige så mange gule klude, som der var første downs. Marcus Mariota kastede også sin tredje interception i denne sæson, men Lions formåede ikke at udnytte turnoveren.

Med første spil i fjerde quarter gjorde Titans kampen spændende ved at reducere til 15-10. Quarterback Marcus Mariota ramte sin dygtige tight end Delanie Walker på et 30 yard kast. Walker var den eneste spiller, der formåede at true i kastespillet for Tennessee kampen igennem.

På fjerde down, med mindre end halvandet minut tilbage af kampen, sendte Mariota en sukkerbold ind favnen på en totalt opdækket Andre Johnson, og Titans var pludselig foran 16-15. Lions havde chancen for et comeback, men en interception fra Matthew Stafford afgjorde kampen.

I en kamp, hvor man kunne have set frem til at se de forskellige offensive stilarter målt op mod hinanden, var der ikke meget at glæde sig over. Fine præstationer fra Titans’ Delanie Walker og Lions’ Marvin Jones var ikke nok til at redde en rodet kamp med masser af fejl og spilstop. Titans kan dog være ret ligeglade, da de fik årets første sejr, mens Lions indkasserer et nederlag efter sidste spillerundes flotte sejr.