Detroit Lions manglede hjælp til at jagte modstandernes quarterback, og nu har de hentet erfarne Everson Griffen i Dallas.

Everson Griffen er tilbage i NFC North, hvor han tilbragte sine 10 første sæsoner his Minnesota Vikings. Fremover skal han spille for Detroit Lions, der tirsdag lavede en handel med Dallas Cowboys.

Og handlen er ifølge flere kilder en god deal for Lions, der skal give Cowboys det man kalder et “conditional draft pick”, hvilket kort fortalt betyder, at lever Griffen ikke op til forventningerne, så får Dallas ikke noget for ham.

Hvis han til gengæld får masser af spilletid og også leverer på banen, så kan han koste Lions et 5. runde pick i 2021 draften.

Mens Lions ligger med 3-3 efter seks kampe og ligner et hold, der er meget tæt på, at være i spil til en plads i playoffs, så er Cowboys sæson skudt i sænk med fem nederlag allerede og to quarterbacks på skadeslisten.

Detroit har brug for hjælp til at jagte quarterbacks, da det har været en tydelig svaghed på et forsvar, der ellers stille og roligt er ved at finde melodien. Holdet har kun 8 sacks indtil videre, og der er håbet, at den erfarne pass rusher kan hjælpe lidt – og gerne hurtigt – i den afdeling.

Den 32-årige forsvarsspiller har 77 sacks i karrieren og nåede at få 2,5 i første korte sæson for Cowboys, der hentede ham til klubben i august.