Detroit Lions har forlænget kontrakten med general manager Bob Quinn, så den løber lige så længe som aftalen for den nyudnævnte head coach Matt Patricia.

Matt Patricia er manden, der skal føre Detroit Lions til succes i en stærk divisionen med et ungt Bears-mandskab, et komplet Minnesota Vikings-hold og Green Bay Packers anført af ligaens vel nok bedste quarterback, Aaron Rodgers.

Det kommer den nye head coach til at gøre i tæt samarbejde med en anden tidligere New England Patriot’, general manager Bob Quinn. Lions har forlænget aftalen med Quinn, så den matcher længden på Patricias kontrakt.

Jeg er glad for, at vi er blevet enige med Bob om en kontraktforlængelse. Jeg tror, at Lions’ football-organisationen er stærkt positioneret for succes under hans lederskab sammen med tilføjelsen af vores nye head coach, Matt Patricia – Lions’ ejer, Martha Firestone Ford

Quinn har været general manager for Lions siden 2016 og går ind til sin tredje sæson med et håb om at bygge videre på en solid roster, der indeholder dygtige spillere som QB Matthew Stafford og WR Marvin Jones på angrebet samt CB Darius Slay og FS Glover Quin på forsvaret.

Før Quinn kom til ‘Motor City,’ var han i mange år scout i New England og har derfor et tæt bånd til Patricia, som uden tvivl har spillet ind i hyringen af den nu tidligere defensive coordinator.