Detroit Lions’ cheftræner Dan Campbell forventer at have både D’Andre Swift og Michael Brockers klar til sæsonpremieren.

På søndag – d. 12. september – indleder Detroit Lions sæsonen på hjemmebane mod Kyle Shanahan og San Francisco 49ers. Sæsonpremieren markerer også den formelle begyndelse på Dan Campbell og Brad Holmes’ nye regime i Detroit, hvorfor opgøret bør få en vis bevågenhed.

Set fra Lions’ perspektiv var det derfor positivt, at Dan Campbell i dag klarmeldte både D’Andre Swift og Michael Brockers til opgøret i et interview med Detroit Free Press.

D’Andre Swift har døjet med en lyskenskade undervejs i træningslejren og det er kun en måned siden, at Campbell italesatte sin bekymring om, hvorvidt Swift overhovedet ville blive fit til sæsonstarten.

Det virker imidlertid til at være tilfældet, hvorpå vi må forvente at se Swift i aktion på søndag i sin anden sæson i NFL. I fjor løb Swift for 521 yards med otte scoringer som følge, mens han greb 46 bolde for 357 yards og yderligere to touchdowns.

Michael Brockers står også til at få debut mod 49ers efter sit skifte fra Los Angeles Rams – for hvem han har spillet i sine ni sæsoner i NFL med 357 tacklinger og 28 sacks som følge.