Tom Brady og New England Patriots var sublime fra start i sejr over Detroit Lions i den tredje preseason-kamp.

Touchdown. Touchdown. Touchdown. Field Goal. Sådan forløb New England Patriots’ fire første angrebsserier i preseason-opgøret mod Detroit Lions, og dermed havde de forsvarende Super Bowl-mestre reelt afgjort affæren med en føring på 24-0 efter 1. quarter.

Tom Brady spillede suverænt (10/11, 157 yards og 2 TD’s efter 1. quarter). Han gjorde, hvad der passede ham og fandt Chris Hogan to gange for touchdown, mens runningback Mike Gillislee kunne glæde sig over at bringe bolden i endzone i sin officielle NFL-debut for Patriots.
Kun enkelte gange fik Lions lagt en smule pres på Brady, men det generede aldrig den nu 40-årige quarterback, der fordelte boldene efter lyst. I slutningen af første halvleg kastede TB12 dog en interception, da Hogan (tilsyneladende) ikke løb den rigtige rute). I den anden ende var Matthew Stafford og Lions-angrebet meget tandløst over for et tændt Patriots-forsvar, hvilket denne interception fra Eric Rowe er et godt eksempel på.

Kampen vendt på hovedet
Men da Brady holdt fyraften og blev erstattet af Jimmy Garoppolo, kom der pludselig gang i Lions, der scorede fire touchdowns i træk og tog en føring på 28-24. Marvin Jones, Jared Abbrederis og to gange Dwayne Washington scorede for hjemmeholdet.
I sidste ende løb Patriots dog med en sejr på 30-28, da Stephen Gostkowski satte to field goals i de sidste fire minutter.
Der var også skidt nyt til Patriots, da wide receiver Julian Edelman højst sandsynligt har revet sit korsbånd over i knæet og er færdig for sæsonen. Læs mere om det her.