I en kamp uden betydning for slutspillet, slog Washington Redskins hjemme Denver Broncos.

Det startede ellers ikke positivt for Redskins. Ved indgangen til anden quarter var de bagud 3-0, og angrebet havde kun skaffet én first down. De fik dog udlignet i anden quarter, og kort før pausen var de på den sejrende side af kampens vigtigste spil. Broncos virkede til at være på vej mod scoring, men Ryan Kerrigan sackede Brock Osweiler og slog bolden løs. Bolden var Redskins først over, og derfra så de sig aldrig tilbage.
Redskins lavede et touchdown før pausen, et i starten af fjerde quarter, samt et i slutningen af fjerde quarter. Alle touchdowns var kastet af Kirk Cousins, der ellers ikke havde en skarp dag. Han var dog noget bedre end Broncos’ Brock Osweiler og resten af Broncos’ angreb, og de var derfor foran 27-3, da Broncos lavede dagens eneste touchdown med 80 sekunder tilbage af kampen. Touchdownet stod CJ Anderson for, hvilket var fuldt ud retfærdigt, for han var eneste Broncos-spiller, der kunne være indsatsen bekendt på angrebet.
Sejren bringer Redskins på 7-8, og slår de New York Giants i næste runde, kan de slutte sæsonen af med en godkendt 8-8 sæson. Denver er nu 5-10, og de mangler kun et opgør mod Kansas City Chiefs. Dét opgør ændrer ikke noget for nogen af holdene, men et nederlag kan potentielt give Broncos 5. valget i forårets draft.