Cornerback A.J. Bouye er færdig i Denver efter bare en enkelt sæson for klubben.

Denver Broncos nye general manager George Paton foretog onsdag den første store justering af holdet, da han noget overraskende valgte at fritstille cornerback A.J. Bouye, det skriver den lokale avis Denver Post.

Godt når står Bouye til karantæne i de første to kampe af 2021-sæsonen, men han var trods alt en af klubbens helt store signings sidste år, da han skiftede fra Jacksonville Jaguars til John Elways tropper med det højtliggende stadion.

Karantænen er de sidste to uger af en seks-ugers karantæne, som Bouye fik for overtrædelse af NFLs regler for brug af præstationsfremmende midler.

Han blev hentet af Broncos inden 2020-sæsonen, men blev skadet i første spillerunde og sad ude de næste fem kampe. Han kom tilbage, men pådrog sig allerede i spilleuge 8 en hjernerystelse mod Los Angeles Chargers, der holdt ham ude yderligere to kampe. Den kaotiske sæson kulminerede, da han fik karantæne i december og ikke så banen igen for Broncos.

Ved at fritstille den 29-årige cornerback får Broncos over 13 millioner ekstra råderum på lønloftet, og mon ikke den atletiske cornerback hurtigt finder en ny arbejdsgiver.