Efter draften fik danske Steven Nielsen en kontrakt med Jacksonville Jaguars, men desværre får Nielsen ikke den fulde oplevelse af en træningslejr hos Jaguars. For at komme ned på 80 spillere har Jaguars valgt at fritstille Nielsen og en stribe andre.

Da danske Steven Nielsen kort efter draften satte sin underskrift på en kontrakt med Jacksonville Jaguars havde han nok håbet på lidt flere træninger og muligheder for at vise sig frem for holdet. Desværre for Nielsen har Corona-virussen ændret holdenes off season markant, og det er især gået ud over rookies.

Før sommerferien blev forårstræningerne aflyst og afholdt virtuelt, så holdene ikke fik mulighed for fysisk at begynde at implementere deres system samt at se de unge spillere an, og nu bliver Nielsen offer for endnu en eftervirkning af NFL’s corona-regler.

For at skære truppen ned til 80 spillere har Jaguars fritstillet en stribe spillere, og her var Nielsen en af de uheldige spillere. Dette sker for at holdet kan træne som en samlet enhed i træningslejren og ikke skal opdele sig i to grupper.

Fyringen kommer op til, at Jaguars påbegynder træningerne efter spillerne i sidste uge mødte ind til træningslejren, gennemgik grundige tjek for COVID-19 og påbegyndte holdmøder. Alle hold skal vælge enten at beholde 90 spillere og træne i to grupper, eller beholde 80 spillere og træne i én gruppe. De fleste hold har valgt at have 80 mand i truppen.

24-årige Nielsen må nu håbe på, at et andet hold vil give ham chancen i træningslejren, eller at en mulighed opstår i tilfælde af skader. Der vil ikke blive spillet træningskampe i år, så den kommende måned byder kun på trænings for holdene.