Dallas Cowboys har givet edge rusher DeMarcus Lawrence en femårig aftale til 105 millioner dollar. Heraf er 65 millioner dollar garanteret.

Dallas Cowboys går ind til den nye sæson med styr på en af klubbens allervigtigste prioriteter i off season. America’s Team er nemlig nået til enig med forsvarsstjernen DeMarcus Lawrence om en kæmpe-aftale af fem års varighed, der indbringer den 26-årige edge rusher 105 millioner dollar.

NFL Networks Ian Rapoport og Mike Garafolo var først til at berette om kontrakten, der også indeholder 65 millioner dollar garanteret. Kontrakten gør også Lawrence til den bedst betalte ikke-quarterback i 2019.

Med en årsløn på 21 millioner dollar kan Lawrence glæde sig over, at kun Bears’ Khalil Mack (årsløn på 23,5 millioner dollar) og Rams’ Aaron Donald (22,5 millioner dollar) tjener mere som forsvarsspillere.

Cowboys franchise taggede Lawrence for andet år i træk, men denne gang fandt parterne fælles fodslag om en stor aftale, der er tilfredsstillende for alle.

DeMarcus Lawrence blev valgt af Dallas i anden runde af 2014-draften. Han har 25 sacks i de seneste to sæsoner deraf 14,5 sacks i 2017, hvor han blev udvalgt til second-team All-Pro.