Den excentriske Dallas Cowboys-ejer, Jerry Jones, har i et interview udtrykt sin utilfredshed med Amari Cooper, NFL’s fjerdebedst betalte WR, og hans mangel på produktion og evne samt villighed til at gribe bolde ind over midten af banen.

I et interview med radiostationen 105.3 The FAN fredag, satte Jerry Jones ord på sine frustrationer oven på Dallas’ skuffende slutspils-exit. Og her fik Amari Cooper et par ord med på vejen.

Amari Cooper burde kræve halvdelen af forsvarets opmærksomhed, sagde Jones. Cooper burde, udtaler Jones, være i stand til at gribe bolden over midten, selvom han er dækket; man kaster til folk, der er dækket hele tiden.

Jerry Jones er kendt for at blande sig i de sportslige beslutninger, og som ejer har tingene det med at gå efter hans ønske. Derfor er det sidste man ønsker som Cowboys-spiller, at have Jerry Jones’ skeptiske blik rettet ens vej. At dømme udfra overstående udtalese, som Jones lavede fredag, så har klubejeren set sig sur på Amari Cooper.

Efter en sæson, hvor forhåbninger var til Super Bowl, der endte på mest skuffende vis da man som favorit tabte på hjemmebane mod San Francisco 49ers, lugter der lidt af hovedrengøring i Dallas.

Nok havde Cooper sin dårligste sæson som Cowboys-spiller, men han præsterede alligevel 865 yards og 8 touchdowns gennem 14 kampe. Problemet for Cooper er nok snarere, at Cowboys i marts 2020 kastede 100 millioner dollar over 5 år efter ham.

Om Cooper er et trade-emne er måske for tidligt at sige, men det er ikke holdbart for et hold at have en så dyr spiller på holdkortet, hvis han ikke spiller en større rolle. Set i lyset af Jones’ kommentarer og hans excentriske historik, kan et kommende trade bestemt ikke udelukkes.

Siden sin indtræden i NFL i 2015, har Cooper vist sig som en af NFL’s mest produktive WRs. 7.056 yards og 46 touchdowns er det i hans 7 sæsoner som medlem af det daværende Oakland Raiders og Dallas Cowboys.