Dak Prescott åbnede NFL-sæsonen med manér, da han ramte på 25 af sine 32 kast for 405 yards og fire touchdowns i Dallas Cowboys’ nedsabling af divisionsrivalerne fra New York Giants.

Cowboys har endnu til gode at forlænge kontrakten med Dak Prescott, som løber ud i 2020. Holdejer Jerry Jones udtalte dog efter gårsdagens kamp, at han forventer en snarlig afklaring og kontraktforlængelse med Dak Prescott:

– Jeg er overbevist om, at vi snart lukker aftalen med Dak (Prescott, red.). Det er et spørgsmål om dage, udtalte Jerry Jones.

Hovedpersonen selv fastholder, at han er mere fokuseret på den kommende kamp mod Washington Redskins:

– Det er min agent, som er ansvarlig for forhandlingerne. Mit fokus er på holdet og på sporten. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kan levere flere store præstationer, hvis jeg holder mit fokus intakt, udtalte Dak Prescott på pressekonferencen efter gårsdagens kamp.

Dallas Cowboys har netop forlænget aftalen med running back Ezekiel Elliott. Det blev en dyr fornøjelse for førstnævnte, som gjorde Elliott til ligaens højest betalte running back med knap 600 mio. danske kroner fordelt henover de kommende seks år.