Kontraktfrie Dez Bryant var særdeles aktiv på tasterne, da Dallas Cowboys søndag spillede mod og tabte til Carolina Panthers.

Dez Bryant er stadig på udkig efter en arbejdsgiver, efter Dallas Cowboys fritstillede ham i foråret.

Receiveren var derfor første første gang i mange år ikke på banen, da Cowboys spillede sæsonens første kamp mod Carolina Panthers. Og Bryant lod det ikke gå sin næse forbi, at hans tidligere hold havde store problemer mod Panthers og endte med at tabe 16-8.

Det var tydeligt at se på Twitter, hvor han sendte det ene provokerende tweet af sted efter det andet. Vi har samlet de mest interessante herunder:

Dez Bryant var først og fremmest fuldstændig enig i, at Cowboys havde besejret Panthers, hvis han stadig var på kontrakt i Dallas.

Og så syntes Bryant, det var hylende morsomt, at Cowboys offensive koordinator, Scott Linehan, ikke havde noget at sige efter nederlaget.

Da en Twitter-bruger ønskede ham tilbage til Cowboys, skrev Bryant, at han hellere ser sig spille for et hold, hvor han kan vise sine kvaliteter. For eksempel i New England eller Washington.

Dez Bryat påstod undervejs, at hans aktive skriverier om Cowboys ville være slut efter søndag.

Det bliver spændende at se, om Bryant kan holde sig væk fra fristelsen om at drille sit tidligere hold, når de møder Giants søndag.