Ligesom i Danmark, er der også udstedt regler og retningslinjer i USA. Ingen forsamlinger på mere end 10 personer og hold helst to meters afstand til andre mennesker.

De regler har Dak Prescott haft svært ved at overholde i den seneste tid.

Han er blandt andet set arm i arm med den tidligere Cowboy receiver Dez Bryant efter en træningssession.

Han har trænet indendørs træningscenter, selvom disse burde være lukket.

Og nu er han så anklaget for at afholde en stor fest i anledning af sin kammerats fødselsdag.

Sladdermediet TMZ erfarer, at der har været afholdt fest hos Cowboys quarterbacken Dak Prescott, og at der i løbet af festen skulle have været omkring 30 gæster – langt over det tilladte.

TMZ har fået billeder fra festen, hvor Ezekiel Elliot blandt andet tydeligt ses som gæst og hvor der ser ud til at være indkøbt den helt store buffet i baggrunden.

Der var senere dækket op til en mere intim fødselsdagsmiddag senere på aftenen, som skulle være for ca 10 mennesker. Men ud fra TMZ billederne at dømme, blev der stadig ikke holdt den anbefalede afstand på 2 meter til hinanden.

TMZ har været i kontakt med politiet, som ganske rigtigt var ude på adressen i forbindelse med “rapporter om en potentiel fest”. Politiet fortæller dog også, at man ikke kunne bekræfte en fest på adressen, og at man derfor nøjedes med at give en opfordring til at overholde myndighedernes retningslinjer.