Michael Gallup pådrog sig en slem knæskade i Cowboys’ nederlag til Cardinals.

Opdatering mandag kl. 21.03: Det er nu blevet bekræftet, at Michael Gallup har revet det forreste korsbånd over i sit venstre knæ.

Dallas Cowboys’ Michael Gallup pådrog sig efter alt at dømme en alvorlig skade i sit venstre knæ, da Cowboys tabte til Arizona Cardinals i 17. spillerunde.

I slutningen af andet quarter hev Gallup på flot vis et touchdown ind, men i stedet for at juble blev Cowboys-receiveren liggende på jorden i tydelige smerter og tog sig til knæet.

Læs også: Ustoppelige Chase skriver historie

Efter kampen sagde Dallas Cowboys-ejer Jerry Jones til pressen, at Michael Gallup tilsyneladende har revet sit forreste korsbånd over i sit venstre knæ. En MR-scanning har mandag bekræftet Jerry Jones’ melding. Dermed er Gallups sæson desværre forbi, og han står over for en lang pause.

Michael Gallup har altså som frygtet og ventet revet sit forreste korsbånd i knæet over, og derfor ser vi ham nok først i aktion igen om et lille år.

I fraværet af Gallup må Cedrick Wilson, der også scorede et touchdown mod Cardinals, forventes at få en større rolle på angrebet som tredje-receiver.