Dallas Cowboys har forstærket bagkæden med det tidligere første-runde valg Malik Hooker.

Den tidligere Colts-spiller free safety Malik Hooker skifter til Dallas Cowboys, hvor han omgående er tiltænkt en starterrolle.

Hooker blev draftet som nr. 15 i første runde af Colts i 2017-draften, men alvorlige skader har hæmmet hans karriere. Allerede i sin første sæson for klubben fik han en korsbåndsskade, og siden har han hvert år haft større eller mindre skader.

Han i sine fire sæsoner endnu ikke fuldført en sæson, og spillede sidste år kun to kampe for Colts. Derfor fritstillede klubben ham, efter de ikke havde indfriet deres femte-års option på ham.

Kan Hooker holde sig skadefri, så er han en omgående opgradering af Cowboys’ bagkæde, der ikke kan kategoriseres som en af NFLs topenheder, og har mistet spillere som CB Byron Jones, CB Chidobe Awuzie og safety Xavier Woods de sidste to år.

Til gengæld har de nu hentet en meget interessant trio til safety-positionen i form af Keanu Neal og Damontae Kazee fra Atlanta Falcons, og så Malik Hooker fra Colts.

Hooker er en typisk free safety med god rækkevidde dybt og på tværs af banen. Han har lavet 7 interceptions i sin karriere og fået fat i to fumbles.