Det blev kun til en enkel sæson for wide receiver Allen Hurns hos Dallas Cowboys. Kort inden han skulle møde ind til holdets træningslejr, er han blevet fritstillet.

Sidste sommer prøvede Dallas Cowboys at forstærke holdets receiver-gruppe, da de hentede Allen Hurns ind på en toårig kontrakt. Efter en skuffende 2018-sæson får Hurns dog ikke lov til at spille det andet år i den kontrakt.

Kort inden Cowboys møder ind til holdets træningslejr, har de valgt at fritstille receiveren. Hurns er i følge NFL Networks Jane Slater ærgerlig over timingen i fyringen.

Allen Hurns kom ind i ligaen som undrafted free agent i 2014, og her imponerede han stort i de første to sæsoner hos Jacksonville Jaguars. I sin anden sæson rundede han 1.000 yards, hvilket medførte en stor kontrakt hos Jaguars. 2016 og 2017-sæsonerne var dog ikke gode for Hurns, og så blev han fyret hos Jaguars.

Cowboys samlede ham derefter op, men det blev kun til 295 yards og to touchdowns i 2018, og efter signingen af Randall Cobb i foråret, fandt holdet ham overflødig. Allen Hurns skulle forøvrigt være kommet sig, efter han brækkede anklen i Cowboys’ slutspilsejr over Seattle Seahawks