Dallas Cowboys’ rookie Ceedee Lamb har endnu ikke spillet et eneste snap i NFL, men den talentfulde receiver har alligevel et ambitiøst mål: Han vil i Hall of Fame

Dallas Cowboys fik en tidlig julegave, da stortalentet CeeDee Lamb faldt til Cowboys’ valg nummer 17, selvom mange eksperter anså ham som draftklassens bedste receiver.

Og 21-årige Lamb har store ambitioner for sin karriere.

– Jeg vil være Hall of Famer, fortalte Lamb journalisten Clarence Hill fra Dallas-mediet Fort Worth Star-Telegram.

– Jeg vil have lige så stor eller større betydning for kampene og ‘Amerikas Hold’ end Michael (Irvin) havde. Jeg vil være på et hold, der skaber fantastiske minder sammen. Og jeg føler, at det er, hvad der kommer til at ske her.

Lamb kommer til at spille i trøjenummer 88 hos Cowboys, et nummer der tidligere er blevet båret af klublegenderne Dez Bryant, Drew Pearson og Michael Irvin.

– Det er et legendarisk nummer for det legendariske ‘Amerikas Hold’ […] ‘Klub 88’ er helt speciel i Dallas. Og jeg har tænkt mig at leve op til forventningerne.

Lamb forventes at starte i Dallas’ receiver-trio sammen med Amari Cooper og Michael Gallup.

I sine tre college-sæsoner for Oklahoma Sooners greb Lamb i alt 173 bolde for 3.292 yards og 32 touchdowns. Dertil løb han bolden 40 gange for 316 yards (7,9 yards per løb) og et enkelt touchdown.