Dallas Cowboys-quarterback Andy Dalton blev først ramt af en grim hjernerystelse. Derefter fulgte en omgang coronavirus, som også ramte hans kone og et af hans børn. Nu er Dalton tilbage.

Andy Dalton fik pludselig chancen bag center, da Dak Prescott brækkede benet. Men chancen for at brillere for favoritholdet i hans hjemstat, Texas, blev hurtigt til et mareridt.

Et voldsomt hit af Washington-linebacker Jon Bostic i uge syv sendte Dalton ud med en slem hjernerystelse, og da han så småt var ved at komme sig over forskrækkelsen, blev han ramt af COVID-19:

“COVID-19 ramte mig hårdt den første dag, men derefter fik jeg det gradvist bedre. Mod slutningen var jeg bare klar til at komme ud af karantænen og tilbage,” siger Andy Dalton ifølge ESPN.

Dalton fortæller desuden, at han stadig arbejder på at få sin smagssans og følesans helt tilbage.

“Det var tre vilde uger for mig, og jeg er glad for at være på den anden side af det nu,” lyder det fra Cowboys-quarterbacken, der forventes at starte mod Minnesota Vikings på søndag.

Daltons kone og den ene af hans tre sønner blev også testet positiv for coronavirus, men alle i familien har det godt nu.