Dallas Cowboys har gang i en stor sæson, men må undvære en af holdets playmakere de næste par uger.

Dallas Cowboys kommer til at spille de næste to kampe uden deres dygtige receiver, Amari Cooper, der er blevet ramt af COVID-19. Da receiveren ifølge reportere fra både NFL Network og ESPN ikke er vaccineret, skal han sidde ude de næste ti dage.

Idet Dallas spiller et af de traditionsrige Thanksgivingopgør næste torsdag, så går stjernen ikke blot glip af denne uges storkamp mod Kansas City, men også af den meget ventede Thanksgivingkamp.

ESPNs Adam Schefter skriver om situationen på Twitter.

NFLs nye regler på området blev lavet inden sæsonstart. I de regler står der, at ikke-vaccinerede spillere skal isolere sig selv i ti dage, hvilket betyder, at Dallas-receiveren ikke kommer på græs de næste to opgør. Havde Cooper ladet sig vaccinere, skulle han blot aflevere to negative tests, der var taget mere end 24 timer fra hinanden. Det er noget mere fleksibelt. 

Dallas møder Las Vegas Raiders på Thanksgiving-torsdagen, og Dak Prescott må nu forberede sig på at kaste til andre end den 27-årige receiver.

Cooper har grebet 44 bolde for 583 yards og scoret fem touchdowns i indeværende sæson, han er overgået af CeeDee Lamb i alle kategorier, men er stadig en meget vigtig spiller for Dallas’ angreb.