Linebacker Shaquem Griffin mangler sin ene hånd, men det forhindrede ikke ham i at sætte den hurtigste tid nogensinde for en linebacker ved Scouting Combine, da han tilbagelagde 40 yards på 4,38 sekunder.

En af 2018-draftklassens bedste historier er linebacker Shaquem Griffin. Den 22-årige forsvarsspiller fra University of Central Florida er uhyre eksplosiv og rammer quarterbacken som et godstog. Og så har han kun én hånd.

Derfor har den generelle holdning været, at Griffin først ville blive valgt sent i draften og udelukkende spille på special teams i NFL. Selvom han har talent til meget mere. Og det store talent viste han foran scouts, trænere og sportschefer ved NFL Scouting Combine, da han løb 40-yard-sprinten på blot 4,38 sekunder. Den hurtigste linebacker nogensinde målt ved Scouting Combine.

Alle så måbende til, da Griffin krydsede målstregen, og uret viste 4,38. Den næste time var Twitter rødglødende med den ene reaktion efter den anden fra målløse og dybt imponerede NFL-stjerner, der ikke kunne tro deres egne øjne. Lidt senere på aftenen blev tiden – og dermed også rekorden – officiel.

Og ikke nok med, at Griffin løb sig ind i historibøgerne ved Scouting Combine, så præsterede han også hele 20 løft i bænkpres med en protese på sin venstre arm.

Shaquem Griffin var en ‘feel good story’ før NFL Scouting Combine, og han forlader det gigantiske udstillingsvindue som en af de helt store vindere og som meget mere end bare en footballspiller uden sin venstre hånd.