Et af de varmeste trænernavne i lang tid har nu fået en ny arbejdsgiver. Ifølge ESPN, så forlader Lincoln Riley nu posten som headcoach for Oklahoma Sooners, en post han besiddet siden 2017, til fordel for historiske USC Trojans. Han overtager posten efter Clay Helton, som i september blev fyret efter 6 år i spidsen.

Skiftet sker dagen efter Oklahomas nederlag til rivalen Oklahoma State, hvor Lincoln Riley til det efterfølgende pressemøde udtalte, at han ikke havde i sinde at forlade Oklahoma til fordel for LSU Tigers, som siger farvel til deres mesterskabsvindende headcoach, Ed Orgeron, efter sæsonen. De skulle ellers have været parate til at tilbyde ham $96 mio. for 8 år, men jobbet har ikke vist sig at være attraktivt nok til at kunne konkurrere med Californien og PAC-12. Dermed slutter lang tids spekulation om Lincoln Rileys fremtid. Han har ellers i adskillige år været fast inventar i NFL’s rygtebørs, når de store trænerrokader har været undervejs.

Det er desuden værd at bemærke, at adskillige af de bedste highschool spillere, som har tilkendegivet at de agter at spille for Oklahoma, kommer fra den sydlige del af Californien, hvor USC hører til. Det er langtfra sikkert, at de alle er at finde i Oklahoma, når de påbegynder deres College karriere.

Lincoln Riley forlader Oklahoma med 55 sejre og 10 nederlag samt fire Big 12 mesterskaber.