NFL er oppe at køre igen, men derfor er det stadig tid til at se på denne uges begivenheder i college football. Denne uge var tydeligvis en hyldest til Marshawn Lynch med en masse bæstlige spil.

Vi starter den bæstlige række af spil hos sidste års tabere af det nationale mesterskab, Alabama, hvor Najee Harris beviste, at han sagtens kan leve uden Damian Harris og Josh Jacobs. Han viste os faktisk tegn på, at han måske er Hulk, for han er et bæst på dette spil og får South Carolinas forsvar til at ligne smølfer.

Et sted uden for Chicago ville Notre Dame også være med, særligt Javon McKinley, der her løber zig zag mellem New Mexicos forsvar.

Michael Warren fra Cincinnati Bearcats måtte have tænkt, at de to spil kan jeg da kombinere en smule med et par brudte tacklinger, et spin move og fart i de stænger.

Det var lidt som om, at det var et tema at undgå at blive tacklet i denne uge. Her viser Hjaltes tidligere holdkammerat hos Arkansas, C.J. O’Grady, at han bestemt ikke er typen, der lægger sig ned frivilligt.

Nu hvor vi har set et par superatleter gøre grin med andre superatleter, er det vist tid til en ganerenser og noget, som de fleste af os måske bedre kan relatere til: ældre mennesker, der danser.

Meep, meep

De kan godt lide hæren i USA. Det kan jeg ikke så meget, men jeg kan virkelig godt lide hurtige sataner, og sådan en er Armys Jabari Laws.

I staten med de mange s’er, Mississippi, viste rebellerne, at de også kan løbe stærkt. Jerrion Ealy griber bolden og trykker så, i bedste The Fast and the Furious-stil, på nitroknappen og fiser mod endzone.

Nu skal vi til det obligatoriske Clemsonspil, men denne gang har den græske gud, der er Trevor Lawrence, ikke ret meget med spillet at gøre. Amari Rodgers derimod giver sin bedste version af the Road Runner.

Hot potato, not hot potato

Forsvaret har ikke fået meget opmærksomhed i denne uge, i hvert fald ikke positivt. Det er på tide, men dette spil er med, fordi forsvarsspillerens evner til at lege jorden er giftig med bolden er ret morsom.

Efter en tur på forsvaret, hvor spilleren ikke var helt sikker på, hvad han ville med bolden, tager vi nu til kampen mellem Idaho og Wyoming. Her ville freshman tight end Hayden Hatten vise, hvad lækre hænder er og slutte den artikel af med et finesse.