Farcen fortsætter i Cleveland, hvor klubbens største investering nogensinde nu skal opereres for en skulderskade.

Bedst som quarterback Deshaun Watson begyndte at ligne sig selv og give afkast på de 230 millioner dollars klubben har investeret i ham, er han blevet skadet og er færdig for sæsonen.

I søndags førte han Cleveland Browns til en utrolig comeback-sejr over divisionsrivalen Baltimore Ravens, hvor Browns var bagud med 14 point fire gange i løbet af kampen og alligevel trak det længste strå til sidst i en vild 33-31 kamp.

Watson var forrygende efter pausen, hvor han ramte på alle sine 14 kast, kastede et touchdown og ved flere lejligheder viste eksempler på sin farlighed, når han løber selv eller improviserer.

Han har siddet ude det meste af sæsonen med en skulderskade, men kom tilbage forrige uge, hvor Browns besejrede Arizona Cardinals. Søndagens kamp var hans anden tilbage på banen, og efter han haltede ud af banen i slutningen af første halvleg, kom han tilbage og førte sine tropper til sejr (godt hjulpet af NFLs bedste forsvar), men mere bliver det heller ikke til i 2023.

Den skulderskade, der holdt ham ude fra spilleuge 4 til 7, er brudt op igen og har vist sig værre end først antaget. Onsdag morgen meddelte Browns, at Watson ville gennemgå en operation for en brækket knogle i hans kasteskulder, og dermed er han færdig for sæsonen.

“Deshaun Watson er blevet scannet (MRI) mandag for to skader, han pådrog sig i første halvleg af søndagens 33-31 sejr over Baltimore Ravens.” skriver Browns i meddelelsen og fortsætter: “Scanningen viste både en forstuvning af venstre ankel… og et forskudt brud på højre skulder. Denne skade kræver øjeblikkelig kirurgisk indgreb for at undgå yderligere skader.”

Deshaun Watson bliver nu sat på holdets Injured Reserve skadesliste, og dermed er han automatisk færdig for sæsonen, men klubben slutter dog deres pressemeddelelse med sætningen: “Vi forventer en fuld helbredelse i starten af ​​2024-sæsonen.”

Med Deshaun Watson ude forventes rookie quarterback Dorian Thompson-Robinson at overtage starterjobbet. Browns næste kamp er det vigtige arvefjendeopgør mod Pittsburgh Steelers på søndag.