Cincinnati Bengals’ Pro Bowl tight end, Tyler Eifert, er endnu engang skadet. Denne gang er det anklen der er bøvl med, og det kræver desværre en operation.

Skaden er dog ikke ny. Den opstod i årets Pro Bowl, og Eifert forladte kampen i en fodskinne. Dengang mente han dog ikke, at skaden ville have langvarig effekt.

Det vidste sig dog ikke at være rigtigt, for foden og anklen har ikke kunnet vokse ordentligt sammen. Derfor skal der nu en operation til, og rehabilitetsperioden anslås til 3 måneder. Da der kun er 3,5 måned til sæsonstart, er det derfor tvivlsomt, om Eifert vil være oppe i omdrejninger når Bengals starter NFL-sæsonen 11. september mod New York Jets.

Tyler Eifert har i sine 3 sæsoner været hårdt ramt af skader, og i 2014 missede han hele 15. Sidste år missede han ”kun” 3, men vidste sig alligevel som Bengals’ bedste mål når der skulle scores. Hele 13 touchdowns blev kastet Eiferts vej.

Og med Marvin Jones og Mohammad Sanus afgang fra Bengals i årets free agency-periode, har Bengals i den grad brug for en vellykket rehabilitetsperiode, hvis ikke alt presset skal lægges på superstjernen AJ Green og rookie Tyler Boyd.