Cincinnati Bengals’ supertalent er kommet skidt fra start i træningslejren.

Det er kun et år siden, at Joe Burrow tog ligaen med storm, da han kastede 2.688 yards og 13 touchdowns i sine første 10 kampe som quarterback for Cincinnati Bengals. Statistikkerne skal især tages med forbehold for Bengals’ øvrige elendigheder på angrebet, hvor især den offensive linje var hullet som en si.

Sæsonen sluttede også brat, da den unge komet blev alvorligt skadet i 11. spillerunde mod Washington Football Team, hvor han både rev sit korsbånd og indvendige ledbånd over.

I lyset af Burrows skade og genoptræningsforløb har hans fortsatte niveau og udvikling været et centralt samtaleemne inden 2021-sæsonen. Derfor har det været bekymrende at følge Bengals’ træningslejr, hvor angrebet og Joe Burrow mildest talt har haft det svært.

Paul Dehner fra ‘The Athletic’, der følger Cincinnati Bengals’ sæsonforberedelser tæt, har senest udgivet sine foreløbige observationer fra træningslejren. Heri beskriver Dehner, at Joe Burrow er milevidt fra sit lovende topniveau i fjor. Burrow misser sine receivere kontinuerligt og virker grundlæggende utryg bag sin offensive linje.

Vi må naturligvis ikke underkende, at Joe Burrow skal have tid til at banke rusten af – både fysisk og mentalt. Men ikke desto mindre er det bekymrende nyt, der strømmer ud fra Cincinnati Bengals’ træningslejr i disse dage.

På papiret råder Cincinnati Bengals ellers over et lovende receiverkorps med Tyler Boyd, Tee Higgins og nytilkomne Ja’Marr Chase, som Bengals tog med det femte valg i 2021-draften. Joe Burrow og Ja’Marr Chase har – som bekendt – en fælles fortid i LSU i college-rækkerne, hvor de især brillerede i 2019. Her greb Chase hele 1.780 yards og 20 touchdowns fra Burrow, da LSU vandt mesterskabet.

Spørgsmålet er blot, om den offensive linje – med Jonah Williams, Xavier Su’a-Filo, Trey Hopkins, Quinton Spain og Riley Reiff – kan holde stand, samt om Joe Burrow kan finde tilbage til fordums styrke og potentiale?