Cincinnati Bengals må allerede undvære årets førsterundevalg i næsten hele sæsonen, og nu er årets fjerderundevalg, Andrew Billings, også blevet alvorligt skadet.

Det har ikke været nogle gode første måneder i NFL for Bengals’ rookies. Førsterundevalget, William Jackson III, rev en brystmuskel over for en uges tid siden, og han forventes ude i store dele af sæsonen. 

Nu er det den store defensive-tackle Andrew Billings, som holdet valgt i fjerde runde, der er blevet alvorligt skadet.Andrew Billings udgik af træningen for nogle dage siden, og det er nu officielt, at han sandsynligvis misser hele sæsonen med meniskskade. 

Bengals rookie DT Andrew Billings underwent knee surgery today for torn meniscus and is out indefinitely, if not for season, per source.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 15, 2016

Andrew Billings var af mange inden draften udset som et første- eller andenrundevalg, men faldt til fjerde runde, hvor Bengals slog til. Han var udset til at være backup i år, men skaden er stadig et stort slag for dybden på linjen. Domata Peko er oppe i årene, og det havde været ideelt at sluse Billings ind løbende i det første år. 

Med to skader til rookies må vi håbe, at wide-receiver Tyler Boyd kan holde sig skadesfri. Boyd er den rookie, der har udsigt til mest spilletid. Han ligner lige nu tredjevalg på receiverpladsen efter A.J. Green og Brandn LaFell.