A.J. Green har haft kontakt med den unge quarterback for at aftale sæsonforberedelserne.

A.J. Green hørte længe til blandt ligaens absolut bedste receivere. Særligt i perioden mellem 2011 og 2015 var Green helt ustyrlig med 415 grebne bolde for 6.171 yards og 45 touchdowns. Siden har A.J. Green fået forpurret sin karriere af skadesproblemer – og senest missede han hele 2019-sæsonen med en ankelskade.

Nu har Cincinnati Bengals fået en ny bannerfører i form af quarterback Joe Burrow fra LSU, der blev valgt med det første valg i 2020-draften. Dermed får A.J. Green en frisk start til at genskabe sin karriere.

Den chance har A.J. Green tænkt sig at tage. I et interview med Cincinnati Bengals’ officielle hjemmeside fortæller A.J. Green, at han allerede har haft kontakt med Joe Burrow for at aftale sæsonforberedelserne:

“Vi har allerede talt frem og tilbage – faktisk så sent som i går. Jeg er klar over, at han gerne vil mødes og arbejde på vores kemi inden sæsonen. Jeg har forsikret ham om, at vi (Bengals’ receivere, red.) kommer til ham. Jeg er usikker på, hvornår, hvorhenne og hvordan det kan lade sig gøre. Men han er vores quarterback – og han bestemmer slagets gang,” udtalte A.J. Green.

Som følge af USA’s øjeblikkelige udfordringer med håndteringen af COVID-19 er det svært at spå om, hvornår Joe Burrow, A.J. Green og de andre Bengals-receivere kan mødes og spille football sammen.