Ted Ginn Jr. har skrevet under på en etårig aftale med Chicago Bears.

Ted Ginn Jr. har skrevet kontrakt med Chicago Bears og fortsætter dermed sin nomadetilværelse i NFL. Siden 2007 har den hurtige receiver tørnet ud for Miami Dolphins, San Francisco 49ers, Carolina Panthers (x2), Arizona Cardinals og New Orleans Saints. Dermed bliver Bears det sjette hold, som Ginn Jr. kommer til at repræsentere.

Den 35-årige receiver har bevist – for både Carolina Panthers og senest New Orleans Saints – at han fortsat kan være et glimrende supplement til et velfungerende angreb. Ted Ginn Jr. har stadigvæk en vis fart i stængerne, som modstandernes forsvar er nødt til at tage hensyn til.

Ted Ginn Jr. har dog aldrig formået at retfærdiggøre, at Miami Dolphins valgte ham med det niende valg i første runde af 2007-draften. Tværtimod har Ginn Jr. været for inkonsistent og tabt for mange bolde. Derfor står han også ‘blot’ noteret for 5.702 grebne yards i sine 13 sæsoner som professionel.

Mens Ginn ikke har været ‘pengene værd’ i kasteangrebet, har han været forrygende som special teams-spiller. Hertil står Ted Ginn Jr. – samlet set – noteret for knap 10.000 kickoff og punt return yards i sin karriere.

I sin seneste sæson for New Orleans Saints greb Ted Ginn Jr. 30 bolde for 421 yards og tre touchdowns.

Det bliver særdeles interessant at se, om Chicago Bears’ angreb kan drage fordel af Ted Ginns atletiske evner – og således hjælpe enten Nick Foles eller Mitchell Trubisky i kasteangrebet.