Bears’ stjernelinebacker Roquan Smith har forud for 2022-sæsonen anmodet holdet om at blive handlet til et andet hold, da han ikke føler, at Bears er villige til at give ham en værdisvarende kontrakt.

Chicago Bears er i gang med en genopbygning, men en af deres bedste spillere er nu utilfreds og vil væk fra holdet.

Stjernelinebackeren Roquan Smith, der de sidste par år har været blandt ligaens bedste linebackere, har anmodet holdet om at blive tradet til et andet hold. Dette sker, da Smith ikke føler, at holdet er imødekommende nok i deres snakke om en ny kontrakt til linebackeren.

I en pressemeddelse skriver 25-årige Smith, at han er stolt af at have været en Chicago Bears-spiller, men det nye regime ikke værdsætter ham i Chicago, og han siden april har forsøgt at få lavet en fair kontrakt uden held. Hele hans meddelse kan ses i tweetet nedenfor.

Roquan Smith blev valgt i top 10 af 2018-draften og har dermed kun et år tilbage af sin kontrakt. De sidste to år har han været en af ligaens bedste linebackere og har været udnævnt som second team all pro begge år.

Der er stadig en måneds tid til sæsonstart, så der er stadig flere uger for Bears og Smith til enten at vende tilbage til forhandlingsbordet eller stable en trade på benene.