Las Vegas Raiders får ‘royal’ tilslutning i form af CB Prince Amukamara, der ankommer til Sin City efter tre sæsoner hos Chicago Bears.

Tidligere i denne off-season hentede Raiders Jason Witten og Jeff Heath i Dallas, der tilfører en ellers ung og urutineret trup noget erfaring og professionalisme. Amukamara står overfor sin tiende sæson, og er dermed endnu en tilgang, der skal være med til at modne truppen. Den nyerhvervede prins bliver også Raider-truppens kun anden spiller der har vundet en Super Bowl (LT Trent Brown).

I marts var Raiders blevet enige med CB Eli Apple, men de endelige kontraktforhandlinger brød sammen. Det er denne plads, Amukamara er udset til at udfylde.

Mens kontraktens detaljer endnu ikke er fastlagte, lader handlen til at være meget fornuftig for Raiders. I følge Pro Football Focus komplekse statistikker præsterede kun tre Bears-spillere bedre end Amukamara i 2019. At han finder et hold så sent i free agency indikerer formentlig, at efterspørgslen ikke har været udpreget stor, hvorfor man forvente at Raiders sikrer sig prinsens ydelser billigt.

Om den 30 årige CB med hele fem stavelser i sit nigerianske efternavn får succes i Las Vegas ved ingen. At dømme efter hans fortid bliver det ikke noget problem for ham at tilpasse sig de nye omgivelser. Han er født i Massachusetts, gik på high school i Arizona, spillede college football i Nebraska, blev draftet af New York Giants, skal nu tørne ud for det nyetablerede Nevada-hold.