Chicago Bears har valgt at fritstille cornerback Prince Amukamara og wide receiver Taylor Gabriel, hvilket sparer Bears for 13,5 millioner dollar på næste års lønliste.

Chicago Bears er i den nedre tredjedel af ligaen, når det kommer til økonomisk råderum forud for 2020-sæsonen, men nu har de sikret sig lidt ekstra penge at fyre af. De to startere, cornerback Prince Amukamara og wide receiver Taylor Gabriel, er blevet fritstillet.

Ved at lade de to spillere gå sparer Bears 13,5 millioner dollar, så de på nuværende tidspunkt står til at være cirka 26 millioner dollar under lønloftet. Det er 10. mindst i ligaen lige nu.

30-årige Prince Amukamara kom til Bears for tre år siden, og han har været en pålidelig og stabil cornerback for dem. I de tre sæsoner har han været fast starter og blot misset fire kampe. I alt har han slået 29 kast ned over de tre år.

29-årige Taylor Gabriel fik kun to år i Chicago, men han gjorde sig fint bemærket i 2018, hvor han greb for små 700 yards i 16 kampe. I 2019 kæmpede Gabriel med skader, og han spillede derfor kun ni kampe, hvor det blev til 353 yards og fire touchdowns.