Chicago Bears har været fremme med pengepungen og har forlænget aftalen med den lille, vævre Tarik Cohen. Runningbacken har fået tre ekstra år på sin aftale og kan tjene op mod 18,25 millioner dollar.

Der har været rygter om, at Bears’ stjernereceiver Allen Robinson er utilfreds over ikke at have fået forlænget sin kontrakt endnu, men den manglende forlængelse skyldes ikke, at Bears har pakket pengepungen væk.

Det blev nemlig tydeligt natten til søndag, da Bears blev enige med den lille runningback Tarik Cohen om en ny kontrakt. Den 25-årige runningback har forlænget sin aftale med Bears for tre sæsoner mere, og den samlede værdi af kontrakten løber op i 18,25 millioner dollar.

Den blot 168cm høje runningback blev draftet af Bears i fjerde runde af 2017-draften, og han har tre fine sæsoner for Bears. Cohen har især gjort væsen af sig i kastespillet, hvor han snitter over 500 grebne yards pr. sæson.

Cohens bedste år var i 2018, hvor han greb for 725 yards og løb for 444 yards. Her blev det også til otte touchdowns i alt. I første spillerunde af 2020-sæsonen var Cohen dog lidt anonym med 47 yards samlet på 7 løb og 2 grebne bolde.