Den enes død. Den andens brød. Sådan lyder et gammelt ordsprog, og det må siges at være tilfældet for cornerback CJ henderson.

Mandag blev han nemlig tradet fra Jacksonville Jaguars til Carolina Panthers, der i weekendens kamp mod Houston Texans mistede rookie cornerback JayCee Horn til en ankelskade.

CJ Henderson blev draftet i første runde som nr. 9 i 2020 af Jacksonville Jaguars, men var tydeligt utilfreds med opholdet i Florida. I stedet får han nu chancen hos Panthers, der allerede har vist i år, at deres forsvar er blandt ligaens bedste.

Prisen for CJ Henderson virker overskuelig. Tight end Dan Arnold plus et tredje-runde-pick i 2021 må Panthers slippe for den unge cornerback plus et femte-runde-pick.

Henderson burde komme på banen for Panthers allerede på søndag, når klubben spiller en meget spændende kamp mod Dallas Cowboys. Panthers er én af fem klubber i årets NFL, der stadig er ubesejret, mens Cowboys er 2-1.

Med Henderson på plads har Panthers en vild duo af unge cornerbacks i truppen, der begge er draftet i top 10. Henderson nr. 9 i 2020, og Horn i år med pick nr. 7. Angiveligt overvejede Panthers at drafte Henderson sidste år, så på papiret har head coach Matt Rhule ramt jackpot lige nu.

Henderson har i sin korte karriere haft problemer med en lyskeskade og har tilladt lidt for mange grebne bolde, når han endelig så banen. Men med Matt Rhules track record for at skrue et godt forsvar sammen og coache sine spillere, så er det en frisk start for stortalentet.

Omfanget af skaden til JayCee Horn er endnu uvist. Han har brækket tre knogler i den ene fod, men helt præcist, hvad der skal ske nu, og hvor længe han kommer til at se ude, har klubben ikke meldt ud. Panthers må også undvære safety Jeff Burris, som er sat på injured reserve skadeslisten, og dermed er ude i mindst tre uger.