Carolina Panthers-ejer David Tepper holder alle mulighederne åbne i forhold til den skulderskade, der afsluttede quarterback Cam Newtons sæson.

Cam Newton og Carolina Panthers startede denne sæson stærkt med seks otte i de første otte kampe, men derefter faldt det helt sammen for NFC South-mandskabet, der missede slutspillet.

Den tidligere MVP sad ude de sidste to kampe med en skade i sin højre skulder, som han blev opereret i før 2017-sæsonen. Omfanget af skulderskaden er ukendt, men ifølge Panthers’ ejer, David Tepper, kan Newton sidde ude hele 2019-sæsonen, hvis det skulle blive nødvendigt for at få ham tilbage på toppen. Det svarede han til et hypotetisk spørgsmål om Colts’ Andrew Luck, der gjorde netop det.

– Hvis du fortalte mig, at han kunne tage et år væk fra banen og blive fuldstændig klar, og at det krævede et helt år, hvorfor ville man så ikke gøre det?, siger Tepper til ESPN.

– I det tilfælde ville vi skulle hente en anden quarternack. Hvis du kunne give mig noget mere økonomisk råderum, ville jeg sætte pris på det, siger Tepper.

Panthers har lige nu omkring 25 millioner dollars i økonomisk råderum, hvilket er i den dårligste halvdel af ligaen.

Klubben har muligvis fundet en talentfulde reserve-quarterback i Kyle Allen, der imponerede i uge 17 mod New Orleans Saints.