Den tidligere Panthers-receiver Kelvin Benjamin er ude med riven, han var alt andet end tilfreds med Carolina Panthers og holdets quarterback Cam Newton.

Den nuværende Bills-receiver Kelvin Benjamin spillede næsten fire sæsoner for Carolina Panthers, men det var ikke en dans på roser for den store receiver. Faktisk var han yderst utilfreds med situationen, som han kalder et “dårligt fit fra start af”. I et interview med Tim Graham fra The Athletic udtaler den 27-årige receiver sig omkring situationen, og siger, at han nok aldrig burde være taget til Carolina.

Benjamin er i særdeleshed utilfreds med sin quarterback på holdet. Receiveren nævner Newton som en væsentlig faktor til, at han aldrig rigtig har fået det maksimale ud af sit potentiale i NFL.

“Jeg føler jeg havde været mere succesfuld hvis… Jeg ved det ikke… Hvis jeg havde… Når jeg ser tilbage på det, skulle jeg være blevet draftet af ethvert andet hold. Hvis du havde givet mig enhver anden quarterback, ved du hvad jeg siger? Enhver anden præcis quarterback som Rogers, Eli Manning eller Big Ben, hvem som helst! Quarterbacks med viden, der ved hvor bolden skal placeres og give dig en bedre chance for at gribe bolden.”

Der bliver ikke ligefrem lagt fingre imellem. Benjamin blev draftet i første runde af draften i 2014 og havde et ganske fint rookieår. Her greb han 73 bolde for 1008 yards og ni touchdowns. Det blev aldrig til samme succes igen. Han gik glip af hele 2015-sæsonen med en knæskade. Ironisk nok var det den bedste sæson for Cam Newton og Carolina Panthers. Newton blev valgt til MVP og startede, da Panthers tabte Super Bowl til Denver Broncos.

27-årige Benjamin spillede en okay sæson i 2016, og efter otte kampe for Carolina i fjor sendte de den høje receiver til Buffalo Bills. Her formåede receiveren heller ikke at sætte sit præg på et af ligaens værste kastehold. I den kommende sæson kommer Benjamins quarterbacks til at hedde Nathan Peterman, A.J. McCarron eller Josh Allen, heller ikke noget at råbe hurra for.

Benjamin selv taklede situationen yderligere på Twitter, mens quarterback Cam Newton på Instagram undlod at kommentere på situationen.