Den stærke defensive end har valgt smide støvlerne på hylden. Johnson spillede alle sine 11 sæsoner for Carolina Panthers.

Det har været undervejs i noget tid efter Panthers fritstillede Johnson tilbage i februar. Johnson har nu sagt farvel NFL. Holdet fra Charlotte, North Carolina, vil ære hans karriere i torsdagens kamp imod New England Patriots.

Det var angiveligt en rygoperation i foråret 2017, der for alvor satte pensionstankerne igang hos Johnson.

“Når du først har fået foretaget en rygoperation, ligemeget hvem du er, så er det afsindigt svært at vende tilbage. Min krop var bare… jeg har ikke trænet siden vinter. Jeg forsøgte at finde motivationen til at træne, og min krop sagde ‘Vi kommer ikke til at træne lige nu.’ Så det var min tid til at sige farvel,” udtalte Johnson bl.a.

Til spørgsmålet om, hvordan han gerne vil huskes, svarede Johnson:

“Loyal. Hårdtarbejdende. En panter helt ind i sjælen. Carolina var alt, hvad jeg kendte til, og alt, hvad jeg nogensinde har ønske at kende til.”

I sin tid hos Panthers stod Johnson for 321 tacklinger, 67,5 sacks og 19 forårsagede fumbles. Han sluttede som den panter med næstflest sacks for holdet, kun overgået af den umenneskelige Julius Peppers.