Carolina Panthers-quarterback Cam Newton har taget et stort skridt mod sit comeback, da han endelig er begyndt at kaste igen efter skulderoperationen i januar.

Fans af Carolina Panthers kan efter alt at dømme begynde at pakke bekymringerne væk, for quarterback Cam Newton kommer tættere og tættere på 100 procent.

Den 30-årige superstjerne, som blev opereret for en skulderskade dem 24. januar, er begyndt at kaste igen og forventes klar til Panthers’ træningslejr i juli. Det beretter The Charlotte Observer.

Newton sad ude i de sidste to kampe af Carolinas grundspil med skulderskaden, der eftersigende havde generet i flere kampe i sæsonen. En sæson, som Panthers startede stærkt med seks sejre i de første otte kampe, før holdet faldt sammen og tabte seks i træk.

Nu er håbet så, at Carolina Panthers med en skadesfri Cam Newton igen kan blande sig i kampen om slutspilspladserne i NFC.

Cam Newton blev valgt som den første spiller i 2011-draften og har spillet hele sin karriere for Panthers. Her står han noteret for 28.469 kasteyards, 182 touchdowns og 107 interceptions. Derudover har han været historisk god som løber med 4.808 yards og 58 touchdowns fordelt på otte sæsoner.