Den tidligere Super Bowl MVP, Von Miller, er, i følge TMZ, blevet sagsøgt af en unavngiven kvinde for at distribuere nøgenbilleder af hende.

Bedst som alting synes at flaske sig for Buffalo Bills-spilleren Von Miller, er det nu kommet frem, at han er søgsmål for en hævnpornoaktion. TMZ har fået aktindsigt i et søgsmål, hvor en kvinde, hvem Miller skulle haft et seksuelt forhold med, beskylder ham for at videresende hendes nøgenbilleder til to kendisser.

Efter sin anden Super Bowl-sejr, underskrev Miller sin anden 100 millioner dollar-kontrakt, denne med Buffalo Bills, synes alt at gå den tidligere Super Bowl MVP’s vej. Men nu har en sceance, der efter sigende udspillede sig i 2020, tilsyneladende lagt en dæmper på glæden hos den 33-årige pass rusher.

Jalousi og raseri skulle i følge anklagen have lagt til grund for Millers distribution af billederne og dertilhørende udbrud af orderne ‘This the bitch you want? You can have her dawg’.

Anklageren går efter monetær kompensation og et forbud mod, at Miller distrubuerer billederne ydeligere. Hvorvidt der er hold i anklagerne, eller hvilke konsekvenser sagen evt. vil få for Miller monetært og i NFL-regi, vides naturligvis ikke på nuværende tidspunkt.

Det er altid svært og ofte uklogt at spekulere i, hvordan sådan en sag forløber og ender – særligt når man er en skribent uden nævneværdig juridisk indsigt. Men i betragtning af tidligere og lignende sager med prominente sportsstjerner i USA, og siden kvinden søger monetær kompensation, er det umiddelbart svært at forestille sig, at sagen i værste fald, set fra Millers synspunkt, ender med et forlig parterne imellem.

Von Miller har endnu ikke kommenteret på sagen.