Buffalo Bills har her til aften meddelt, at Percy Harvin har underskrevet en et årig aftale med NFC East-mandskabet.

Tilbage i 2009 brugte Minnesota Vikings deres førsterundevalg på den hurtige og eksplosive receiver Percy Harvin fra Florida. Harvin havde til dels også succes hos Vikings, hvor han udover rollen som receiver var en farlig returner. Flere migræne anfald og skader, samt en personlighed som skabte problemer i omklædningsrummet gjorde hans tid hos Vikings stoppede i 2013, hvor han blev tradet til Seattle Seahawks.

På trods af en ny stor kontrakt hos Seahawks blev han aldrig en stor succes. Han nåede blot at optræde i seks kampe for NFC West-mandskabet inden han blev sendt videre til New York Jets. Han nåede dog, at vinde en Super Bowl-ring med Seahawks, hvor han var en af Seahawks’ offensive våben. Flere mener, at han var nummer to i afstemningen om MVP i opgøret – efter linebacker Malcolm Smith.

Efter en skuffende sæson hos Jets, tilbragte han sidste sæson hos Buffalo Bills, inden han i foråret træk sig tilbage fra NFL. Nu har han fået en aftale på en million dollars, for at spille i de sidste otte kampe for Buffalo Bills.