Jake Fromm blev draftet i april af Buffalo Bills efter en yderst succesfuld college-karriere. Han har dog fået en uheldig start på sit nye liv i NFL.

På University of Georgia var Fromm en kæmpe stjerne, der var tæt på at føre universitet til det nationale mesterskab i 2018, men måtte se sig slået i overtime af Tua Tagovailoa og Alabama.

Den nyslåede Bills-spiller er dog allerede kommet i modvind efter en gammel SMS blev offentliggjort i går, hvor han bliver beskyldt for at udtrykke sig racistisk.

SMS’en blev sendt i marts 2019, og han ender med at omtale sig uheldigt angående elitære hvide mennesker. Helt konkret skriver han at “skydevåben er gode”, men “sørg for at gøre dem meget dyre så det kun er elitære hvide mennesker der har råd til dem haha”.

Offentliggørelsen af SMS’en kommer på et tidspunkt, der må betegnes som særligt uheldigt, da hele USA er præget af racekonflikter, og afsløringer af denne karakter bliver blæst op på grund af det betændte politiske klima. På den anden side koncentrerer størstedelen af NFL sig lige nu om Drew Brees og hans uheldige kommentarer vedrørende spørgsmålet om at protestere under nationalmelodien, hvilket har krævet meget opmærksomhed i NFL-verdenen.

Det er dog under alle omstændigheder ikke en god start på Fromm’s karriere i NFL, da han stadig mangler at møde mange af hans holdkammerater, hvor størstedelen er sorte. Fromm har allerede undskyldt, og vi må håbe for hans vedkommende at holdkammeraterne kan tilgive ham inden starten af training camp i juli.