35-årige Lorenzo Alexander tager en sidste sæson i NFL og forlænger sin kontrakt med Buffalo Bills med et år.

Lorenzo Alexander er ikke helt klar til at indstille NFL-karrieren endnu. Den 35-årige linebackerprofil har således forlænget sin aftale med Buffalo Bills med et år, så han også vil være en del af holdet i 2019.

Ifølge Ian Rapoport fra NFL Network kan aftalen indbringe Alexaner 4,55 millioner dollar, mens hans basisløn er tre millioner dollar.

2019 vil være Alexanders 15. sæson i NFL, men det bliver til gengæld også hans sidste, forventer han. Det fortæller han i et interview med Buffalo News.

– Hvis du spørger mig i dag, så ja, det er mit sidste år. På et tidspunkt skal man forlade spillet og starte på den anden halvdel af ens liv. Selvfølgelig har jeg meget liv at leve, og der er andre ting, jeg vil gøre. Jeg har fire børn, og jeg vil være en del af, hvad de laver, om det er sport, dans, fodbold eller hvad end det er, lyder det fra Alexander.

Alexander har spillet for Bills de seneste tre sæsoner og har tidligere optrådt for Washington Redskins, Arizona Cardinals og Oakland Raiders. I 2018-sæsonen noterede den 35-årige linebacker sig for 74 tacklinger, 6,5 sacks, ni forsvarede kast og to interceptions.